Låna pengar snabbt och enkelt hos Bluestep

BlueStep erbjuder bolån till alla som kan ha svårt att få lån hos traditionella långivare.

BlueStep är Sveriges första specialistlångivare och det bästa alternativet om du har svårt att få bolån.

BlueStep välkomnar personer med betalningsanmärkningar, obetalda skulder, utan fast anställning, egenföretagare och utan kredithistorik i Sverige. BlueStep accepterar fler låntagare än de flesta svenska långivare. BlueStep är ett svenskt finansiellt institut med huvudkontor i Stockholm. Företaget har varit verksamt sedan 2005.

Belåna din nuvarande bostad

Om du redan äger en bostad eller fritidshus beviljar BlueStep även lån för andra ändamål än bostadsköp. Då använder du bostaden som säkerhet för ditt lån, vilket innebär att du oftast får en lägre ränta än om du exempelvis tar ett privatlån utan säkerhet eller utnyttjar kortkrediter.

Många väljer att belåna sin bostad för att lösa dyra lån, kreditköp och skulder. Genom att göra det kan de sänka sin månadskostnad. Men lika ofta handlar det om renoveringar, investeringar eller förverkligande av drömmar.

För BlueStep spelar det ingen roll vilket ditt syfte är, så länge du har råd med lånet. BlueStep kan bevilja lån från 150 000 kr upp till 85 % av marknadsvärdet på din bostad (hus eller bostadsrätt) och 75 % av marknadsvärdet på ditt fritidshus.

BlueStep gör det möjligt för fler att få bolån

Hos de flesta banker görs en standardiserad kreditprövning av alla som söker lån. Om bankens system hittar några ”konstigheter” i kredithistoriken avslås i allmänhet ansökan. Problemet för många är att det finns en hel del saker som enligt bankens system betecknas som konstigt.

I och med att BlueStep inte är någon traditionell långivare, ser deras rutiner vid låneansökningar helt annorlunda ut. BlueStep ställer förstås krav på dig som låntagare, men BlueStep förstår att alla inte har samma bakgrund. Därför sätter BlueStep sig  in i din specifika situation och gör en individuell prövning av dina förutsättningar för ett bolån hos BlueStep.

BlueSteps bedömning utgår alltid från vilken livssituation du befinner dig i idag, snarare än din kredithistorik. Det gör att BlueStep kan acceptera dig som exempelvis är projektanställd, egenföretagare, bor utomlands, har betalningsanmärkningar eller obetalda skulder som låntagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.