MyLoan sänker dina lånekostnader

MyLoan – hälper dig att sänka dina lånekostnader

MyLoan är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har som yttersta mål och uppgift att hjälpa Sveriges låntagare att sänka sina lånekostnader inom privatlån och blancolån. MyLoan kan genom personlig rådgivning eller en smidig online tjänst snabbt och enkelt se över dina lånekostnader, ränta och samla lån och krediter.

MyLoan är en oberoende aktör som tillsammans med UC har utvecklat ett system där kunden endast behöver göra en kreditupplysning och samtidigt kan ta del av erbjudanden från flera banker. Detta innebär att kunden behåller sin kreditvärdighet och kan ta del av de bästa erbjudanden från bankerna. MyLoan har arbetat med att hjälpa sina kunder att sänka sin ränte- och sina lånekostnader sedan år 2010.

MyLoan är en del av Insplanet Försäkringsförmedling AB, som är ett helägt dotterbolag till Insplanet AB. Insplanet är en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter. Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North. Remium är bolagets certified adviser.

Krav för att få låna pengar via MyLoan (lånevillkor) 

Alla över 20 år, som har fast inkomst på över 10.000 kr/månad och är utan betalningsanmärkningar är välkomna att ansöka.

Hur mycket kan man låna via MyLoan?

Beloppen det går att ansöka om att låna är 10.000 – 350.000 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.